Petra Brandström

For this page in English, click here.

Jag har alltid inspirerats av historier och konst, alltid skapat. Jag har också en speciell plats i mitt hjärta för de malplacerade, drömmarna - de som, som jag, aldrig riktigt kände att de passade in. Som flydde till fantasy och science fiction. Och jag älskar verkligen att kunna blåsa liv i - dina - berättelser, dina visioner, och dina drömmar.

Vad jag gör

Jag arbetar som frilansande illustratör och digital konstnär (och deltid som bokhandelsanställd). Jag har illustrerat för lokala spelutgivare såväl som för internationella företag, och gjort skräddarsydda konstverk för privatpersoner runt om i världen. Kontakta mig med de konstidéer du har, eller skriv en rad och berätta om din favoritbok!

Kontakt

Kontakta mig för eventuella uppdrag eller illustrationsjobb. Varje projekt är unikt, och jag diskuterar gärna din idé med dig för att se om jag kan möta dina behov. Pris och tidsåtgång beräknas individuellt för varje projekt.

Petra Brandström
Göteborg, Sverige

[email protected]
Kunder

Här är några exempel på personer jag har arbetat med. Se fler konstverk och illustrationer i mitt galleri.

Helmgast

EON är ett välkänt och omtyckt svenskt rollspel. Jag har gjort illustrationer för den nya utgåvan, inklusive karaktärsporträtt, monster, scener och omslagsbilder.

Se mer här!

Vildhallon

Svenskt förlag och ett nav för allehanda kreativa människor. Jag har illustrerat omslaget till fantasyromanen Eli, samt diverse bilder för det oerhört coola zombie-RPG: Skjut dom i huvudet.

Se mer här!

Bethesda Nordic

Jag har arbetat med de fantastiska människorna i Bethesda Nordic-communityt och skapat konstverk med nordiskt tema av några av världens bästa spel, att dela med andra fans på sociala medier.

Se mer här!Återförsäljare

Vill du inte beställa via min hemsida?
Du kan också köpa min konst i världens bästa butik:
Science Fiction-Bokhandeln

Butiker i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Ett urval av vykort och bokmärken hittar du också på den underbara bokhandeln och antikvariatet på Torggatan 14 i Göteborg:
Mare Litteratur

Petra Brandström Illustration
Est. 2021, Göteborg, Sverige.

Org.nr: 901004-1300