STEG FÖR STEG

Steg Ett
Ha en idé. Beskriv den så detaljerat du kan - hitta referenser och exempel på vad du har i åtanke om möjligt. Bestäm när du behöver ditt konstverk, och till vilket syfte (som privatperson eller kommersiellt).

Steg Två
Skicka ett mail med informationen. Efter överenskommen tidsplan diskuterar jag projektet med dig, skapar en grov skiss, och ger dig en uppskattning av kostnad och tidsåtgång. Email:  [email protected]

Steg Tre
När vi kommit överens om en skiss och ett pris börjar jag måla! Jag håller dig uppdaterad i processen och frågar dig om din åsikt vid behov.

Steg Fyra
När bilden är färdig skickar jag dig den högupplösta digitala filen genom en fildelningstjänst, eller mailar den till dig. Fysiska konstverk skickas som paket.


BETALNING

För privatpersoner

Du kan välja mellan en faktura när projektet är klart, eller att betala direkt när vi kommit överens om en skiss. När projektet väl är påbörjat (steg tre) är avtalet bindande oavsett betalsätt. Direktbetalning kan göras genom Stripe (kortbetalning), PayPal, eller Nets. Svensk moms är inkluderat i priset, och försäljningen beskattas här.

För företag

Jag skickar en faktura när det överenskomna projektet är färdigställt. För mer information om Reverse Charge för företag utanför Sverige, se här.
Kontakt